Kallelse till Årsmöte

Kallelse till årsmöte 12/1–2021 kl 19:00

Obs! Digitalt möte via Teams!

Vi har gemensamt tagit beslut att årets möte skall ske digitalt genom Teams och att all röstning kommer ske via poströstning på grund av rådande situation.

Inför årsmötet önskar vi att de som vill delta anmäler detta till forarforeningen.svenskcrosskart@outlook.com med den e-postadress eller mobilnummer man vill ha länken för mötet skickad till samt postadress till vilken vi kommer skicka poströstningskort, viktigt att ange hur många röstkort man vill ha skickade i sin anmälan. Även om man inte kan delta i mötet kan man ansöka om röstkort.

Motioner och eventuella frågor ni vill ta upp på mötet måste föranmälas snarast dock senast 31/12 via forarforeningen.svenskcrosskart@outlook.com

Om det skulle uppkomma frågor under mötet som kräver omröstning kommer vi att skicka med rött och grönt kort med röstsedeln som skall hållas upp tills rösträknaren ger klartecken om att alla röster är räknade.

För att ha rösträtt i omröstningar är det viktigt att ha betalt in medlemsavgiften i god tid i förväg, Senast 31/12–2020. Enbart medlemmar över 15 år har rösträtt.

Medlemsavgiften 2021 är:
Enskild medlem 200 kr
Familj 300 kr

Betalas senast 31/12-20
Betala in till PG 21 86 40 – 1, betalningsmottagare Crosskartåkarnas Förarförening
Ange startnummer, Vid flera startnummer i familje-medlemskap uppge startnummer i klassordning. Exempel 001, 01, 101, 201, 601, 801, 101ex (för extreme)

 

Omval av Styrelsemedlemmar:

Roger Enlund, Ordförande, ställer ej upp för omval

Rikard Eliasson, Ledamot, ställer ej upp för omval

 

Kandidater valberedningen har fått in som förslag per 9/12–20:

Håkan Persson, Ordförande, nyval

Mats Sebom, Ledamot, nyval

Sandra Nyström, suppleant, nyval

Crister Augustsson, Revisor, avgår ny sökes till hösten 2021

 

Har du förslag på andra kandidater till någon av ovan poster meddela detta senast 31/12 för att vi skall ha möjlighet att få med dem på röstkorten, Skicka dina förslag till Valberedningen via Niklas Fransson på niklas@fruab.se eller forarforeningen.svenskcrosskart@outlook.com

 

Väl mött Styrelsen